MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Flexfinans

FlexFinans er en moderne tjeneste for sammenligning av lån over nett. Tjenesten er levert av Salus Group, en finsk gruppe som gir mange lignende tjenester i Finland, Danmark og naturligvis da Norge. Eiergruppen bak er utvilsomt en god bonus her, da de bærer med seg mye erfaring.

FlexFinans byr på et utvalg av lån som teller totalt 14! Det er et meget godt utvalg, og disse blir tilbudt basert på de parameterne du setter inn i søknaden din. Det er også tilbud om refinansiering her, og andre nyttige funksjoner som kan gjøre din opplevelse med forbrukslån over nett noe enklere!

 

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos FlexFinans

Som nevnt er det altså ikke ett enkelt lån, eller en gruppe med spesifiserte lån du skal velge mellom hos FlexFinans. I stedet velger du lånesum, så vel som ønsket nedbetalingsperiode, og deretter får du tilsendt 14 forskjellige tilbud som da er basert på den summen og den perioden du valgte.

Det minste lånet hos FlexFinans starter på fleksible 25.000kr, og du kan faktisk her låne helt opp til 500.000kr. Dette utrolig brede spennet i lånemuligheter er utvilsomt godt å ha med seg når du skal låne – enten du ønsker et minilån, eller skal låne til noe dyrt du virkelig ønsker deg!

Skal du låne et større beløp, så ønsker du nok også en lengre nedbetalingsperiode enn det som er vanlig. Med muligheter for å nedbetale i opp til 15 år, så er FlexFinans meget fleksible på dette punktet. Tar du opp et minilån, så kan du også velge å betale tilbake på 1 år om ønskelig.

Akkurat som hos alle andre tilbydere av forbrukslån, så kommer selvfølgelig renta an på hvor stort lånet er og hvor lang tid du bruker på å betale det tilbake. Allikevel ligger renta i spennet 9.20% til 33.30%. Jo mer du låner og jo lengre du låner pengene, jo lavere blir naturligvis renta di.

Søknadsprosessen for lån

Er det en ting som er viktig med lånesøknaden, så er det at den er rask. Hos FlexFinans oppfylles dette kravet på en ypperlig måte. Tast inn din ønskede lånesum så vel som den perioden du ønsker å betale tilbake lånet på. Dette kan altså justeres helt fritt basert på dine ønsker.

Deretter skal du taste inn ditt mobilnummer og din e-post. Du vil deretter bli spurt om du ønsker å motta nyhetsbrev fra FlexFinans. Dette kan fort lønne seg, da det her finnes oppdateringer på gode tilbud og kampanjer på lån, slik at du kanskje kan spare enda mer enn det du allerede gjør.

Søknaden her er helt uforpliktende, og ikke minst er den gratis også. Det vil kun være et krav om at du er 20 år for å søke, noe som er lavere enn snittet. Ofte kan det kreves at du er opp til 25 år, da bankene ofte mener du er moden. Men FlexFinans gir alle aldersgrupper en sjanse for å ta opp forbrukslån.

Funksjoner hos FlexFinans

FlexFinans kommer med nyttige tilleggsgoder slik som muligheten for å søke om refinansiering. Kort og godt handler refinansieringer om å samle mindre lån. Når disse blir samlet til ett, enkelt og stort lån, så går også renta ned betraktelig, slik at du sparer penger.

Alle lån er som tidligere nevnt også uten sikkerhet. Altså trenger du ikke stille sikkerhet slik som ved boliglån. Det gjør at lånet er tilgjengelig for mange flere individer. Dessuten tilbyr også FlexFinans den nyttige funksjonen med en lånekalkulatoren. Mens du justere lånesum og nedbetalingsperiode, så justeres også den månedlige kostnaden på ditt lån.

Vår opplevelse med FlexFinans

FlexFinans er uten tvil en god opplevelse når du er på utkikk etter lån. Dette bunner kanskje aller mest i den enkle lånesøknaden, men også navigasjonen på siden, og fleksibiliteten mellom minilån og massive lån opp til 500.000kr er også en gode en ikke kan se bort i fra.

Dessuten er kundeservicen profesjonell, noe som i grunn bare er å forvente da Salus Group tross alt har et rykte å forsvare. Alt i alt er opplevelsen med FlexFinans noe som gir fristelsen til å komme tilbake igjen!

Konklusjon

Faktorer slik som et godt utvalg av lånetilbud, 14 stykker totalt, er uten tvil med på å utgjøre FlexFinans sitt tilbud. Dessuten kan du låne både minilån og store lån opp til 500.000kr. FlexFinans er absolutt verdt din tid!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser