MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Finanseksperter - Er det billigere og bedre?

Finanseksperter er en låneagent som formidler din lånesøknad til flere banker og långivere samtidig, slik at du får en oversikt over tilbud for deg. Det er helt gratis og uforpliktende å søke gjennom Finanseksperter, og det er deg som til syvende og sist tar beslutningen om å akseptere et ttilbud eller ikke. Men det kan også lønne seg å søke gjennom andre låneagenter samtidig. Bruk vår nettside til å finne andre relevante låneagenter og långivere for å øke dine sjanser til å finne et billigere lån.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Finanseksperter

Finanseksperter er en lånetjeneste på nettet som formidler din lånesøknad til flere forskjellige banker. Du kan dermed velge mellom flere tilbud og velge det beste tilbudet for deg og din situasjon. Det kan være mange fordeler med å sammenligne flere tilbud og kunne velge det beste. Les mer om vilkår og fordeler med sammenligning gjennom Finanseksperter her.

Sammenlign flere lånetilbud

Det er alltid en god ide å sammenligne flere lånetilbud når du skal låne penger online. Derfor er en tjeneste som Finanseksperter helt perfekt for deg som gjerne vil finne det beste tilbudet. Når du sender en lånesøknad gjennom Finanseksperter, blir lånesøknaden din nemlig videreformidlet til flere forskjellige långivere og banker, så du får mulighet for å velge det beste tilbudet. Her er vilkårene sånn at de konkurrerer om å gi deg et godt tilbud for få deg som kunde, hvis du oppfyller vilkårene og blir vurdert som egnet for et lån. Du blir tilbudt lån fra aktører innenfor den ramme som du søker om lån og du får kun tilbud fra långivere der du har bestått kredittvurderingen og derfor vurderes som egnet som kunde.   

Hvis du gjerne vil øke sjansene dine for et gunstigere lån, kan du ofte få bedre vilkår hvis du søker med en kausjonist eller medsøker. Dette kan ofte lønne seg i forhold til å søke alene, hvis man gjerne vil ha de beste mulige vilkår for å få et lån online.

Vilkår for lån hos Finanseksperter

Når du skal låne hos Finanseksperter så er det relevant at du oppfyller vilkårene. Alle långivere og banker har krav som du må oppfylle for å kunne søke om lån, uansett om du søker om lån på nettet eller i en fysisk bank. Det er noen vilkår som går igjen fra långivere til långivere, men det er noen generelle vilkår du kan forholde deg til når du skal låne penger online. Det er først og fremst en aldersgrense du skal oppfylle for å kunne låne penger på nettet. Denne aldersgrensen er som minimum 18 år, men som regel er det snakk om en aldersgrense på 20-25 år for å få lov til å låne penger på nettet. Uansett så skal man oppfylle lånestedets aldersgrense for å kunne bli vurdert til et lån. Hos finanseksperter er aldersgrensen 18 år. Du skal altså være myndig og ha fylt 18 år for å bli vurdert til et lån hos Finanseksperter.

Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger hvis du vil låne gjennom Finanseksperter. Det er mange leverandører av lån og banker som heller ikke ønsker å låne penger til personer som har pågående inkassosaker eller inkassogjeld. Det er med andre ord vanskelig eller nærmest umulig å få lån hvis du har betalingsanmerkninger. Det er også noen som har krav til hvor mye gjeld du har lov til å ha i forveien for å kunne ta opp et forbrukslån på nettet. Ofte er det også et inntektskrav, men dette vil variere fra lånested til lånested, og du vil kun få tilbud fra lånesteder der du oppfyller kravet, når du søker gjennom Finanseksperter.

Hvilken rente kan jeg få?

Hvilken rente du kan få avhenger av flere faktorer. Det avhenger av inntekten din og flere andre essensielle faktorer som gjør at lånestedet vurderer hvilken rente du kan få. Renten du får er som regel individuell, og det er derfor tilbudet du skal se på når du vil vite hvilken rente du kan få. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån gjennom Finanseksperter og derfor har du ingenting å tape på å sende en søknad og se hvilke tilbud du kan få. Når du har fått tilbudene kan du vurdere hvilken rente som er den beste, og dermed velge det lånet som er mest gunstig for deg.

Her kan du se et priseksempel på lån: med et lån på 150 000 kr. og tilbakebetalingstid på 10 år, er det månedlige avdraget 2 343 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 131 122 kr. Den nominelle renten er 13,49% og den reelle årlige renten er 13,99%.

Du kan sammenligne flere tilbud og få mulighet til å velge det lånet som har den beste renten for deg, når du søker om lån med Finanseksperter.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser