MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Favorittlån.no

FavorittLån kan fort bli leverandøren av dine favorittlån. Tjenesten som samarbeider tett med Axo Finans gir deg blant annet goden å velge mellom hele 13 forskjellige leverandører av lån. Dette punktet er kanskje det som skiller FavorittLån mest positivt ut blant sine utfordrere, da du her får fleksibiliteten til å velge akkurat det som passer deg.

Dessuten har FavorittLån også fått på seg et rykte for å være en meget seriøs aktør. Fornuftige krav til lånesøknader, rask svartid, profesjonell kundeservice, og flere lignende faktorer har bidratt til dette synet på FavorittLån. Tjenestene kan absolutt være verdt et forsøk om du er på utkikk etter et gunstig lån.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos FavorittLån

FavorittLån lar deg enkelt og greit velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid på egenhånd. Dermed er det på mange måter du som bestemmer hva slags lån du skal ha. Du kan derimot for eksempel velge et minilån på skarve 5,000kr, eller et lån helt opp til 500,000kr om ditt behov ligger i dette området.

Der du ved for eksempel boliglån er nødt til å stille sikkerhet, så krever ikke FavorittLån dette. Selv om du skulle ønske å låne 500,000kr her, så trenger du altså ikke stille noen form for sikkerhet. Dette gjør låntypene hos FavorittLån til lån som alle mennesker i samfunnet kan få råd til å ta opp.

Der du kan låne opp til 500,000kr, så er det kanskje godt å høre at FavorittLån også har en relativt lang nedbetalingstid tilgjengelig. Du kan faktisk velge nedbetalingstid på opp til 15 år, slik at du ikke trenger å stresse med å betale tilbake store summer umiddelbart.

Renten varierer selvfølgelig basert på hvilket lån du velger, men den vil mest sannsynlig ikke falle under 6.81% eller stige over 24.40%. Dessuten er det helt gratis å både utregne lånebetingelser, så vel som å sende inn din søknad. Det er altså ingen etableringskostnader på lånene her.

Søknadsprosessen for lån

Som nevnt tidligere initieres prosessen med at du velger total lånesum, så vel som din ønskede nedbetalingsperiode. Du skal deretter fylle inn fullt navn, mobilnummer, e-post, og ikke minst samtykke til personvernsbetingelser, så vel som krysse av for din preferanse i henhold til tilbud på e-post og SMS.

FavorittLån har et par krav til deg som ønsker å sende inn en lånesøknad. Du må være minst 25 år, ha bodd i minst 3 år, tjene minimum 200,000kr i året, og sist men ikke minst ikke ha noen betalingsanmerkninger. Så sant disse betingelsene er oppfylt, så vil du motta et tilbud etter din innsendte søknad.

Om du benytter BankID, så tillater dette FavorittLån og deres partner å utføre en umiddelbar kredittsjekk, slik at du kan tilsendes tilbudet på dagen. Pengene utbetales på sin side i henhold til hvilken bank du har, men tilbudet fra FavorittLån er uansett upåklagelig.

Funksjoner hos FavorittLån

I tillegg til forbrukslån, så tilbyr FavorittLån også refinansiering av dine lån. Du velger selv i søknadsprosessen om du ønsker å ta opp et separat lån, eller samle sammen og dermed refinansiere samtlige lån. Når du søker, så fungerer effektivt dine valg av både lånesum og nedbetalingstid som en kalkulator.

Du får nemlig opp anslått månedlig kostnad basert på dine valg. Selv om denne selvfølgelig avhenger av hvilket tilbud du velger etter søknaden er godkjent, så er dette en gunstig måte å få et overblikk på hvordan du må budsjettere fremover.

Vår opplevelse med FavorittLån

Vi opplevde låneprosessen hos FavorittLån som enkel. Det er lett å velge både lånebeløp og nedbetalingstiden, og påfølgende får du en estimert månedlig kostnad for ditt lån. Sidene er brukervennlige, og du kan enkelt navigere rundt. Under lånesøknaden får du også artikler med nyttig informasjon.

Høydepunktet er nok kundeservicen som er rask på å gi deg de svarene du trenger. Uansett om du er en nybegynner med mange spørsmål, eller en erfaren låntaker med kompliserte spørsmål, så svarer de med et smil og profesjonell kompetanse. Dessuten føltes hele prosessen sikker og pålitelig.

Konklusjon

Det er liten tvil om at FavorittLån har potensialet til å slå seg opp som ett av dine favorittlån i fremtiden. Med en enkel søknadsprosess, og ikke minst fleksible lån med gode betingelser, så er det ikke rart at mange foretrekker denne leverandøren. Prøv FavorittLån i dag du også!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser