MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

DigiFinans

Med DigiFinans kan du låne mellom 25 000 kroner og 500 000 kroner, alt etter hva slags behov du har. DigiFinans er en låneagent, som betyr at de sender din søknad til 14 forskjellige banker. Du fyller ut kun en søknad, og DigiFinans søker til bankene på vegne av deg. Det er helt uforpliktende og gratis å få tilbud om lån fra DigiFinans.

- Les mer -


DigiFinans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

25.000 - 500.000 kr.
12 - 60 mnd
13.62-17.16%
20 år
Uforpliktende og gratis
Få tilbud fra 14 banker
Nordisk lånagent
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 150.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 14.07 % Kostnad.: 61 054 kr. Totalt tilbakebetalt: 211 054 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Lån inntil 500 000 kroner med DigiFinans

Med DigiFinans kan du søke om lån fra 25 000 kroner til 500 000 kroner. Du fyller da kun en søknad til DigiFinans, som for deg videre formidler din søknad til flere banker. Ved å sammenligne tilbudene fra flere banker, får du det beste lånet og det billigste lånet med lavest rente blant tilbudene. Fordelen med å sammenligne lån på denne måten er at det er kun en aktør som du må forholde deg til, og DigiFinans finner det billigste lånet for deg. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke DigiFinans til å finne billig lån, og det er opp til deg om du ønsker å ta opp et lån eller ikke, selv etter at du har fått tilbudene om lån. DigiFinans samarbeider med rundt 14 ulike banker, hvor tilbudet til de enkelte bankene kan variere fra person til person. Dette er fordi bankene foretar en individuell vurdering av deg, din økonomiske situasjon og betalingsevne, og tilbyr et lån ut i fra dette. Det er derfor for eksempel renten vil variere fra person til person.

Det er flere ting du kan bruke et lån fra DigiFinans til. Du kan for eksempel samle dyre smålån til ett lån - en såkalt refinansiering. På denne måten har du kun en faktura hver måned som du må forholde deg til. DigiFinans tilbyr lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å vise noe i garanti eller pant for å ta opp lånet. Disse såkalte usikrede lånene kan dog ofte være dyrere enn sikrede lån, hvor du for eksempel setter din bolig i garanti. Dette er fordi bankene påtar seg en større risiko. 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser