MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Clearli

Clearli fremstår kanskje til å begynne med som en helt vanlig tjeneste for sammenligning av forbrukslån, men det er helt til du faktisk får tilbudene du skal sammenligne med hverandre. Siden Clearli markedsfører Centum Finans sine lånetilbud, så får du nemlig hele 20 forskjellige tilbud å velge mellom her.

Der prosessen som vanlig innen forbrukslån starter med at du velger dine spesifikasjoner for lånet, så får du altså ikke bare tilbud som er tilnærmet like det du ønsker deg, men tilbud som passer dine egendefinerte lån på både lånesum og nedbetalingsperiode. Dette er utvilsomt Clearli sin største styrke.

 

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Clearli

Clearli sitt tilbud består utelukkende av forbrukslån, og her er det en stor fordel. Det betyr at de utelukkende kan fokusere på å gi deg som låntaker det absolutt beste lånet mulig. Dette inkluderer som nevnt ovenfor din evne til å opprette et egendefinert lån, da i form av lånesum og nedbetalingsperiode.

Spennet i summer du kan låne hos Clearli er blant de bredeste i markedet. Enten du bare trenger å låne 5.000kr for å betale en regning, eller 500.000kr for å investere i en kjempegod ide, så kan du låne hvor som helst i mellom disse to summene. Dette gir deg stor fleksibilitet.

Det samme gjelder låneperioden, der du kan velge å nedbetale i helt opp til 15 år. I den motsatte enden av skalaen, så kan det fort være lurt å bare velge 1 år, dersom du for eksempel bare lånte penger for å finansiere den ene regningen du ikke hadde råd til fordi den var uventet.

Sist men ikke minst er det de to ovennevnte faktorene, altså lånesum og nedbetalingsperiode, som avgjør hva renten hos Clearli blir. Det laveste du kan komme er pene 6.29%, men om du for eksempel låne veldig små beløp, så kan rentene gå opp til 31.30%, noe som til tross for et høyt tall ikke er så mye med mindre summer.

Søknadsprosessen for lån

Selv om lånesum, fleksibilitet i henhold til nedbetaling, og den totale renta alle er viktige faktorer, så er det kanskje minst like viktig at lånesøknaden går raskt unna. Det er fordi de som søker forbrukslån ofte trenger pengene raskt, og dette forstår Clearli seg godt på.

Det er derfor deres lånesøknad er enkel og grei. Juster for beløp og nedbetalingsperiode, og del ditt mobilnummer og din e-post. Etter du har valgt preferanse for fremtidige tilbud og kampanjer, så sender du inn din info. Da vil du hurtig motta tilbud av forbrukslån på e-post.

Dette kan du gjøre så snart du er 18 år gammel og har en årsinntekt på 120.000kr. Begge disse kravene er blant de desidert laveste i markedet, noe som gjør lånetilbudene fra Clearli tilgjengelige for alle og enhver. Dette gjør også låneprosessen mye enklere for folk som ellers ville slitt med å oppnå kravene.

Funksjoner hos Clearli

Du kan også velge å refinansiere dine lån hos Clearli, en prosess som fort kan være meget gunstig for din økonomi. I stedet for å betale elleville beløp for høye renter på mange små, separate lån, så kan du samle alle til ett, enkelt, stort lån, da med lavere rente. Slik sparer du store beløp i lengden.

Det er også mye penger å spare på å låne et beløp som passer inn i ditt budsjett, slik at du ikke får problemer med avbetalinger. Dette kan best gjøres ved å kalkulere ut den månedlige kostnaden og se hvordan lånet passer inn i ditt budsjett. Clearli gjør dette for deg automatisk når du justerer lånesum og nedbetalingsperiode.

Vår opplevelse med Clearli

Clearli er en av de bedre opplevelse som finnes innen tilbud av forbrukslån. Det beste ved å benytte denne tjenesten var utvilsomt det brede spennet av tilbud. Dette forsikrer deg om at du kan optimalisere ditt tilbud til å passe deg.

I stedet for å gå inn hos en enkelt bank og søke om forbrukslån, så kan du her enkelt sammenligne 20 forskjellige tilbud – på ett enkelt sted!

Konklusjon

Å sammenligne lån er viktig, uansett hva lånets intensjon er. Det kan nemlig spare deg for tusenvis av kroner, og ikke minst mye hodebry. Clearli gjør dette enkelt og greit ved å gi deg mulighetene til å velge akkurat det lånet du ønsker deg. Tjenesten kan absolutt anbefales!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser