MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Centum - Er det billigere og bedre?

Centum er en av lånemeglerne eller låneagentene som vi samarbeider med. Når du sender inn en søknad til Centum vil søknaden din bli formidlet videre til opp til 15 forskjellige banker og långivere. Du får da flere tilbud ved å søke gjennom Centum, og du kan dermed også sammenlikne tilbud fra flere banker. I tillegg til Centum, finnes det også mange alternativer på nettsiden vår. Sjekk gjerne alternative låneagenter og långivere også. På denne måten kan du finne det beste og billigste lånet blant utvalget vårt.

- Les mer -


Centum
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 8 / 10

5.000 - 500.000 kr.
12 - 180 mnd
6.32-32.90%
20 år
Lånetilbud uten forpliktelser
Svar fra opptil 21 långivere
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 0 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 15.52 % Kostnad.: 30.509 kr. Totalt tilbakebetalt: 105.509 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Centum

Du kan få mange fordeler ved å sammenligne lån gjennom Centum Finans. Det kan være utrolig vanskelig og forvirrende å finne frem i alle låneleverandørene, bankene og långivere online. Derfor er det utrolig praktisk at man har tjenester som Centum som kan hjelpe deg med å finne det beste tilbudet for deg og din situasjon. Det er nemlig ikke sånn at det beste lånet for noen nødvendigvis er det beste lånet for deg. Derfor er det en god ide å sammenligne flere lån og finne det beste lånet ut ifra deg og din situasjon. Centum er en tjeneste som hjelper deg godt på vei. I tillegg til Centum, finnes det også andre gode alternativer og lånmeglere som du kan se på nettsiden vår. Søk gjerne hos flere samtidig for å finne det billigste og beste blant dem.

Sammenlign flere lån gjennom Centum Finans

Når du søker om lån gjennom Centum Finans blir søknaden din formidlet til 15 banker. Når de 15 bankene har behandlet søknaden din, vil du motta tilbud om lån. Dette er perfekt for deg som gjerne vil få oversikt over flere lån og sammenligne så du kan få det aller beste tilbudet, spesialtilpasset til deg og din situasjon. Du kan søke om flere forskjellige lån gjennom Centum og det er uforpliktende og gratis å søke. Når du har funnet det lånet du har lyst til å signere en låneavtale med, så mottar Centum en liten del i provisjon. Dette er allikevel en kostnadsfri sammenligning av lånetilbud og det koster ingenting å sende en søknad. Du får 15 tilbud som du kan vurdere ut ifra dine behov og velge det som passer aller best for deg.

Spar penger ved å sammenligne - få tilbud fra 15 banker

Det er nemlig utrolig lurt å sammenligne flere lån før du velger hvilken låneleverandør du eventuelt vil skrive under en låneavtale med.  Det kan være masse penger å spare ved å sammenligne lån, nettopp fordi du ikke bare går for det beste og tilsynelatende beste tilbudet. Alle lånesteder og banker på nettet vil påstå å kunne tilby deg dette, men hvor lav rente du kan få, er i de fleste tilfeller individuelt, og derfor vet du ikke akkurat hva lånet innebærer før du står med et helt konkret tilbud i hånden. Det får du når du søker om lån gjennom Centum. Du får ikke bare et tilbud, men 15 tilbud fra bankene som har mottatt lånesøknaden din gjennom Centum. Dette er en stor fordel for deg som kunde, som dermed får mulighet for å velge det beste og billigste tilbudet, og ikke bare det første. Når man sammenligner lån danner man seg nemlig et oversikt over relevante lånetilbud og har mulighet for å treffe en mye mer kvalifisert beslutning enn hvis man bare søkte etter lån på nettet og valgte det første som påstår å ha lavest rente. Når du sammenligner kan du enkelt se hvem som kan tilby deg de beste vilkårene ut ifra dine behov og ønsker.

Smålån, forbrukslån, refinansiering og billån

Centum tilbyr sammenligning av flere forskjellige typer lån. Det som er felles for de fleste av dem er at det er snakk om såkalte lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet er lån som du ikke behøver å stille sikkerhet for i form av eiendom eller andre verdigjenstander. Dette er nemlig ofte tilfellet når du søker om lån i en fysisk bank og da kreves det også som regel svar på hva du skal bruke pengene på. Når du låner penger uten sikkerhet kan du bruke pengene akkurat som du har lyst, uten å skulle fortelle noen hva du skal bruke pengene på.

Samle flere små utgifter i et større lån

Med Centum kan du ta opp et lite lån på 5000 kr helt opp til et stort lån på 50000 kr. Du kan også søke om refinansiering som kan lønne seg for deg som har mange små gjeldsposter å holde styr på hver måned. Det kan nemlig bli mye billigere å samle flere små gjeldsposter i et større lån, et såkalt samlelån. Da får du bare en regning å forholde deg til hver måned og du slipper mange dyre gebyrer og renter på små lån og eventuell kredittkortgjeld.

Dette er et godt steg i riktig retning for deg som gjerne vil få mer oversikt over økonomien din og rydde opp. På kort sikt kan det jo kanskje virke smart å betale flere små gjeldsposter, men det er faktisk ofte mye billigere å samle alt i ett. Det som også er smart er at låneleverandøren i de fleste tilfeller innfrir de små lånene dine og gir deg samlelånet og forholde deg til i stedet for.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser