MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Axo Finans - Er det billig og bedre?

Per dags dato er Axo Finans Norges største låneagent. En låneagent er en aktør som mottar din søknad og sender den videre til flere banker og långivere for at du skal få det beste tilbudet blant dem. Det er med andre ord en lånemegler. Gjennom samarbeid med over 20 banker og långivere i Norge, blir søknaden din vurdert av flere banker og du får det beste tilbudet blant disse. Du trenger bare å sende en søknad til Axo Finans, og de ordner resten. Her på siden kan du både lese om Axo Finans, men også finne andre långivere og låneagenter, som du også bør se på!

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Axo Finans

Det er blitt en jungel av lån og långivere på nettet og det kan fort bli vanskelig å skille de fra hverandre. Her kan du lese mer om lån fra Axo Finans og hvordan denne aktøren skiller seg ut fra andre långivere. Her kan du blant annet lese mer om vilkår for å få lån, hva lån uten sikkerhet egentlig er og hvor mye du potensielt kan låne med Axo Finans. Axo Finans er en låneagent, altså en aktør som sender din søknad til flere banker og långivere samtidig for å finne det beste tilbudet til deg. Du trenger altså bare å sende en søknad til Axo Finans, og låneagenten gjør resten selv. Det er uforpliktende og gratis å søke, og det er alltid du som til slutt bestemmer om du skal ta ett lån eller ikke. Alle tilbud som du får er altså uforpliktende.

Hvor mye kan jeg låne?

Med Axo Finans kan du søke om lån fra 10.000 kr helt opptil 500.000 kr. Det er med andre ord snakk om forholdsvis små lån helt opp til forholdsvis store lån. Hvor stort beløp du søker om kommer helt an på ditt behov og hva du har tenkt deg å bruke pengene på. Uansett hva ditt behov er så finner du et lån i den størrelsesordenen med Axo Finans. Du kan få innvilget lån uten sikkerhet fra 10 000 kroner til 500 000 kroner med Axo Finans og du får tilbud fra over 20 banker.

Helt uforpliktende og gratis å søke - få tilbud fra 20 banker

Du trenger ikke å være bekymret for om det er forpliktende å søke om lån online. Når du søker om lån hos Axo Finans er det helt gratis og uforpliktende. Det som er det smarte med Axo Finans er at når du sender lånesøknaden din til dem, så vurderes den av over 20 banker som kan gi deg det aller beste tilbudet. Axo Finans fungerer altså som en finansagent for flere banker og långivere, som konkurrerer om å kunne gi deg det beste tilbudet når du søker om lån online. Per dags dato er Axo Finans Norges største låneagent som har avtaler med de fleste bankene samtidig.

Den renten du vil få tilbudt er individuell og Axo Finans sender deg først tilbudene når de har fått svar fra alle bankene og alle bankene har behandlet lånesøknaden din. Du får et tilbud som er skreddersydd dine behov og ønsker, og du har muligheten for å sammenligne flere tilbud og velge det som passer aller best for deg. Tilbudet du får, samt renten, avhenger av din økonomiske situasjon og bankenes vurdering av deg. Det er derfor smart å søke gjennom Axo Finans fordi du blir behandlet av over 20 banker og långivere samtidig, slik at du kan få det aller beste tilbudet blandt dem.

Lån uten sikkerhet med Axo Finans

Du kan søke om både små og store lån med Axo Finans. Størrelsen på lånet avhenger av hva dine behov er, og hva du har tenkt til å bruke lånet på. Når du låner penger online, er det i stor grad snakk om såkalte lån uten sikkerhet. Dette betyr at man ikke trenger å stille sikkerhet for lånet i form av eiendom eller andre verdier, som ofte er tilfellet når man søker om lån i en fysisk bank. Når man ikke stiller sikkerhet for lånet og tar et såkalt lån uten sikkerhet, så er det heller ingen som spør hva du skal bruke pengene til. Med et lån uten sikkerhet kan du altså bruke pengene til det du selv ønsker. Du kan låne penger til ferie, låne penger til hytte eller låne penger til det du selv ønsker. Du kan ta opp lån, forbrukslån og søke om refinansiering med Axo Finans.

Refinansering med Axo Finans

Refinansiering kan være en god ide for deg som har tatt opp flere smålån eller har mange små gjeldsposter og gjerne vil gjøre det både billigere og mye mer oversiktig. Da er det relevant å søke om refinansiering. Du kan søke om refinansiering med og uten sikkerhet gjennom Axo Finans. Det kan være mange penger å spare ved å refinansiere gjeld. Det som er den store fordelen er nemlig at man samler flere smålån og gjeld, og bare får én samlet faktura å forholde seg til hver måned. Den nye lånegiveren av renfinansieringslånet tar på seg oppgaven å innfri de gamle lånene dine. Dette er derfor en særdeles ukomplisert prosess for deg som lånetaker. Du får bare et mye lettere tall å forholde deg til, og det er ofte mye billigere å samle flere små lån og kredittkort i et større samlelån, så unngår man flere dyre gebyrer og oversiktlige gjeldsposter. Myndighetene i Norge har bestemt at et forbrukslån uten sikkerhet kan tas opp i maksimalt 5 år. Men for å gjøre det enklere for folk å refinansiere, kan du ha et refinanseringslån helt opp til 15 år.

Krav og vilkår for lån med Axo Finans

Det er alltid noen vilkår man skal forholde seg til og enkelte krav og kriterier man må oppfylle når man skal søke om lån online. Hvis du skal søke om for eksempel et refinansieringslån eller samlelån gjennom Axo Finans skal du være over 23 år. Du skal ha registrert liknet inntekt og du kan ikke ha aktive inkassosaker. For ytterligere informasjon om lånebetingelser, kan du trykke deg inn videre på Axo Finans og lese mer der. 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser