MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Amyfinance

Amyfinance er en tjeneste for sammenligning av forbrukslån som baserer seg på DigiFinans sine tjenester. Bak DigiFinans er det finske Salus Group som står, og dermed er det internasjonal ekspertise som står bak Amyfinance. Det gir deg trygghet i at du garantert får et profesjonelt tilbud.

Amyfinance er en enkel tjeneste å benytte, og den kommer med mange goder. Kanskje er det beste hurtigheten. Med muligheten for å signere med BankID, så kommer også muligheten for å komme seg unna med søknaden enda raskere. Dessuten er lånene her også fleksible med gode renter.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Amyfinance

Det er ingen samtale med en bankrådgiver for å ta opp forbrukslån hos Amyfinance. Du skal nemlig heller bare sette deg ned på egenhånd, og selv om du bare trenger 25.000kr til ditt prosjekt, så er det ingen her som stiller spørsmål, og du kan for eksempel låne det dobbelte om ønskelig.

Faktisk kan du låne alt fra 25.000kr opp til 500.000kr hos Amyfinance. Det er helt opp til deg hvilken sum du ønsker i dette området, uavhengig av hva dine behov er. Denne fleksibiliteten er noe som gjør at du kan få din økonomi på gli i henhold til de grepene du selv mener er nødvendige.

Videre er fleksibiliteten minst like god innenfor nedbetalingsperiode, der Amyfinance lar deg nedbetale i opp til 15 år. Om du låner et lite beløp og ønsker å nedbetale hurtigere, så kan du velge ned til 1 år. Det er altså helt opp til deg å velge hvordan du mener ditt budsjett vil passe en spesifikk nedbetalingsplan.

Amyfinance har til slutt en fast rente på 14.99%. Dette forsikrer deg om at du har en fast og pålitelig rente å forholde deg til, uten at den flyter opp og ned avhengig av lånesum og nedbetalingsperiode. Denne renten er helt middels god, men det er godt å se en fast rente i hvert fall.

Søknadsprosessen for lån

Søknadsprosessen hos Amyfinance er kanskje blant de aller mest profesjonelle i bransjen. Gjennom en søknad som er sikret med SSL, så skal du bare oppgi lånesum, nedbetalingsperiode, og enkel personlig informasjon. Deretter vil Amyfinance gi deg hele 13 forskjellige alternativer til lån.

Så snart du finner et lån som passer deg, enten det handler om lånesummen, nedbetalingstiden, eller kanskje aller viktigst renta, så kan du sende inn søknaden for det spesifikke lånet. Amyfinance har god erfaring med lån, og i den grad søknaden også signeres med BankID, så er sjansene store for at alt går i boks.

Husk på at det er krav om at du er minimum 20 år, står uten betalingsanmerkninger, og at du tjener minst 120.000kr årlig. Om du derimot ikke skulle falle inn under disse betingelsene, så kan du også vurdere å søke sammen med noen, slik at for eksempel din årlige inntekt økes med det denne ekstra personen tjener.

Funksjoner hos Amyfinance

Før du sender i vei søknaden om et forbrukslån, så kan det også lønne seg å be om refinansiering. Om du tidligere har tatt opp forbrukslån, og da kanskje mer enn ett, så er disse mest sannsynlig spredt over hele fjøla. Samle alle til ett lån med lavere rente, og spar mye penger på refinansiering.

Videre kan du gjøre din opplevelse med å bedre din økonomi enda bedre ved å benytte lånekalkulatoren til Amyfinance. Det har seg nemlig sånn at når du justerer lånesum og nedbetalingsperiode her, så regnes din månedlige kostnad for lånet ut automatisk – noe som gjør det enkelt å budsjettere!

Vår opplevelse med Amyfinance

Vi opplevde Amyfinance som en av de bedre tjenestene i markedet. Dette bunner i det faktum at Amyfinance har en søknadsprosess som både var sikker og rask. Aller mest ble nok dette styrket av bruken av BankID, et verktøy som flere og flere forbrukslånstilbydere byr på i dag.

Det er også imponerende hvor fleksible Amyfinance er, da du får hele 13 forskjellige lånetilbud å velge mellom. Dette sikrer at du optimaliserer å få den absolutt beste renta på lånet ditt.

Konklusjon

Det er liten tvil om hvilken posisjon Amyfinance har opparbeidet seg. Sterke Salus Group står støtt som eier, og Amyfinance er blant deres beste tjenester. Lån opp til 500.000kr i dag helt uten sikkerhet, og det raskere og tryggere enn noensinne før!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser