MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Aconto - er det billigere og bedre?

Aconto formidler din lånesøknad til flere långivere og banker samtidig, og du får flere tilbud slik at du kan sammenligne dem og finne det billigste og beste lånet blant utvalget. Hos Morebanker anbefaler vi at du søker lån hos flere långivere og låneagenter, slik at du har flest mulig valg. På denne måten kan du alltid se om det finnes billigere og bedre lån.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Aconto

Med Aconto forbrukslån kan du få lån til en lav rente. Det kan nemlig være stor forskjell på rimelige og dyre forbrukslån. Aconto smykker seg med å være i den billige enden av skalaen. Du kan låne opptil 10000 kr med Aconto og søknaden din blir vurdert av flere banker så du kan få det beste tilbudet. Men det er alltid lurt å sammenligne flere långivere og til og med låneagenter. På nettsiden vår kan du lese mer om alternativene og andre långivere og låneagenter i markedet.

Hvem kan låne?

Det er som kjent alltid noen krav som skal oppfylles før man eventuelt kan bli godkjent for et lån. Når man søker om lån hos Aconto skal man være fylt 18 år for å kunne bli vurdert til et lån. Det er ikke mulig å få et lån eller bli vurdert til et lån hvis man er under denne alderen.

Det er ofte også et inntektskrav som man skal oppfylle før man kan bli vurdert for et lån. Uansett størrelse på lånet er minimumskravet hvis man søker om lån gjennom Aconto, 100000 kr i året. Mange lurer også på om de kan søke om lån hvis de har betalingsanmerkning, men man kan ikke bli vurdert til et lån hvis man har betalingsanmerkning og søker om et lite lån eller større forbrukslån hos Aconto. Det kan dog være mulig å få lån selv om man har betalingsanmerkninger hos andre långivere.

Sammenlign flere tilbud

Når du søker om lån gjennom Aconto blir søknaden din videreformidlet til 15 banker som vurderer søknaden din og konkurrerer om å kunne gi deg det beste tilbudet. Du får dermed muligheten for å sammenligne flere lån og velge det lånet som er best for deg og din økonomiske situasjon. Det er alltid en god ide å sammenligne og ikke bare gå for det første og tilsynelatende beste.

Når du får søknaden din vurdert av flere banker får du samtidig også et realistisk sammenligningsgrunnlag. Det er fordi du får reelle tilbud å forholde deg til basert på din søknad og informasjon, i stedet for eksempler. Så kan du se svart på hvitt hvilken bank eller lånested som kan gi deg det beste tilbudet. Det er ingen grunn til å betale mer for et forbrukslån enn nødvendig, og hvis en bank kan gi deg bedre vilkår ut ifra dine omstendigheter, så er det sunn fornuft å ta det beste tilbudet. Det er helt uforpliktende å søke om lån hos Aconto, og du står derfor fritt til å velge det beste tilbudet eller ingen tilbud når du søker. Det er en god måte å sammenligne flere tilbud på for å se hvor du kan få de beste vilkårene.

Lån uten sikkerhet med Aconto

Når du låner penger med Aconto er det snakk om et såkalt lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet er et lån som du ikke skal stille sikkerhet for, men hva er egentlig det? At man ikke skal stille sikkerhet for lånet betyr at man kan låne penger uten at banken eller lånestedet tar pant i for eksempel eiendom eller verdigjenstander som sikkerhet for lånet. Når man låner penger online, som for eksempel gjennom Aconto, er det snakk om et lån uten sikkerhet, men gjør det noen forskjell? Det som ofte er tilfellet når man sammenligner lån med og uten sikkerhet, er at lån med sikkerhet ofte har litt lavere rente enn lån uten sikkerhet. Derfor opplever man at lån online kan være litt dyrere enn hvis man for eksempel går ned i den lokale banken for å låne penger på gamlemåten.

Det er dog noen andre fordeler ved å låne penger online. Det er i stor grad snakk om automatiserte prosesser og du skal i de aller fleste tilfeller ikke oppgi hva du skal bruke pengene på. Det kan være en lettelse for mange ikke å skulle oppgi dette. Når du låner penger gjennom Aconto kan du med andre ord bruke pengene akkurat som du vil uten at noen blander seg i hva du skal bruke dem på.

Hvilken rente kan jeg få med Aconto?

Et låneeksempel fra Aconto kan se slik ut: Låneeksempel: 65.000 kr/over 5 år, nominell rente 12,86%, effektiv rente 14,18%. Totalt 89.400, Kost 21.400. Renten avhenger av individuelle forhold og du vil derfor få et tilbud når du har sendt inn lånesøknaden med din rente. Hvis du vil ha bedre vilkår når du søker om lån kan du søke om lån med en medsøker eller en kausjonist. Du kan gjerne søke om lån alene, men hvis du søker med en medsøker kan du oppnå noe bedre vilkår for lånet.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser