Lån penge billigt online på Morebanker
MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.

Kredittlån - søk om kreditt

Sammenlign kredittlån her og finn best mulig kreditt for deg blant utvalget vårt.

- -Les mer om kredittlån her

Kredittlån er en litt annerledes type lån sammenlignet med de øvrige lånene. I motsetning til for eksempel forbrukslån eller billån, er kredittlån et rammelån hvor du får en låneramme når du søker på lånet. Så kan du selv bestemme når du faktisk ønsker å benytte kreditten, og om du ikke bruker fra rammen så blir du ikke utsatt for renter. Kredittlån er også lån uten sikkerhet, og du trenger ikke å pantsette noe, som for eksempel sikkerhet i boligen din.

Den effektive renten kan variere fra person til person og kommer an på når du vil ta opp lånet og betaler tilbake lånet. Det kan være mange fordeler med et kredittlån. Du kan ha tilgang til penger hvis din økonomiske situasjon plutselig skulle endre seg og du skulle trenge mer penger. Du trenger ikke å søke om å låne penger hver gang.

På MoreBanker.no kan du sammenligne kredittlån uten sikkerhet fra flere långivere på ett sted. På denne måten kan du finne kredittlånet med den laveste effektive rente og dermed også finne fram til det beste og billigste kredittlånet for deg blant utvalget vårt. Vi sammenligner tilbud fra flere banker på samme sted og ønsker å gi deg best mulig oversikt over tilbudene.notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

Les me rom våre betinigelser