MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hvorfor tar vi opp forbrukslån?

Hvis man kikker en smule på statistikkene, så låner vi nordmenn penger som aldri før, men det er i høyere og høyere grad forbrukslån vi tar opp. Man kan så spørre seg selv hvorfor det egentlig skjer. Vi har masser av penger mellom hendene, så hvorfor er det nødvendig med flere? Er vi utålmodige og vil ikke vente på neste lønnsutbetaling, eller er det fordi vi plutselig får behov for penger til uforutsette utgifter? Det avhenger av den enkelte, men faktum er at vi tar opp masser av lån, og vi vil gjerne se litt nærmere på hva det er vi låner til.

 

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Uforutsette utgifter

Vi har alle fått en uforutsett regning som skal betales hurtig. Det kan være vanskelig å finne pengene hvis man ikke har forventet regningen. Kanskje er det på slutten av måneden og kontoen er tom, eller så har man også hatt en annen stor utgift tidligere i måneden. Uansett hva, så er det ofte at en tar opp et lite forbrukslån hvis man får en uventet regning som skal betales i en fart. Det virker kanskje sært å låne for å betale regninger, men hvis lånet er passelig lite, så kan utgiftene ved det faktisk være en del mindre enn det purregebyret som man får fra sin kreditor ved for sen betaling.

Gründere

Vi nordmenn er glade for å sette nye ting i gang. Vi elsker å skape noe nytt, og derfor er gründere blitt et begrep som for alvor har satt fart i de seneste årene. Det er dog noe som koster penger, for ingen forretning er gratis å starte. Det kan være vanskelig å finne investorer eller å få banken med på et gründereventyr, så derfor tyr vi til forbrukslån, enten i form av et lån fra familien eller et hurtiglån. Normalt er hurtiglån ikke noe folk vil anbefale, men det er bedre enn å låne av familien. Penger mellom venner og familie er noe dritt rett og slett, og et hurtiglån kan man oftest betale tilbake hurtig.

Husk å betale

Det kan være tusener av grunner til at man tar opp forbrukslån, men felles for dem er at de skal betales tilbake. Det koster penger å låne penger, så vær meget oppmerksom på rentene og gebyrene. Hvis du er det, så kan du rolig ta opp et forbrukslån, så du kan finansiere det du ønsker.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser