MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hurtiglån til forbruk

Det kan skje for enhver, at man kommer i en situasjon, hvor det bare velter den ene regningen etter den andre inn i brevsprekken. Man mister fort overblikket hvis det er uforutsette regninger som kommer inn, for de er nettopp som navnet sier uforutsette. Det betyr at man kanskje ikke har penger nok på kontoen til å dekke disse utgiftene, og så kan gode råd være meget dyre. Hvert år ender flere og flere nordmenn i denne situasjonen, og når det skjer så har man noen forskjellige muligheter. Man kan kontakte sin kreditor og håpe på å kunne få en fornuftig avtale. Men man kan også bare ta opp et lite forbrukslån. Det behøver jo ikke være et større beløp hvis det bare skal dekke en mindre regning. Hurtiglån er blitt en meget populær løsning for nordmenn, som hurtig skal bruke penger, og som ikke har tid eller overskudd til å skulle brys med banken, som i den grad holder godt fast på pengene. Det er ikke farlig å ta opp hurtiglån hvis man bare sørger for å overholde de betingelsene som stilles.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Hvem kan få et hurtiglån?

Hvis man først én gang har prøvd å slåss med banken om å få lov til å ta opp et lån, så kan man godt bli en smule motløs. Men frykt ei, for de fleste vil kunne ta opp et privat forbrukslån uten de store problemene, for det er nemlig meget få krav. La oss se litt nærmere på disse kravene. Først og fremst så skal man være fylt minimum 18 år, men det er utlånere som stiller krav om at man er noe eldre. Dette er for å unngå at unge mennesker, som kanskje ikke er så modne ennå, ender i en bunnløs gjeld som de ikke kan håndtere. Videre skal man være boende i Norge og være innehaver av et norsk personnummer. Det er noe de fleste har, så det bør ikke gi bekymringer. Dette er fordi at utlånerne gjerne vil sikre seg at pengene blir her i landet, og man ikke bare låner en mindre formue og flykter ut av landet. Noen utlånere stiller krav om at man ikke er registrert i gjeldsregisteret som dårlig betaler. Men de fleste sjekker det ikke, men går bare ut i fra at man ikke kunne finne på å ta opp ny gjeld hvis man står i gjeldsregisteret. Det er nemlig ikke noen god ide.

Ta et forbrukslån, men ha styr på økonomien

Der er ikke noe i veien med å ta opp et hurtiglån til forbruk, hvis man bare har en sunn økonomi. Det er alltid en belastning med et forbrukslån, men det kan saktens la seg gjøre å avbetale på sitt lån, hvis man bare gjør forarbeidet ordentlig. Hvis du er interessert i å ta opp et forbrukslån, så kikk grundig på hva de forskjellige lånetilbyderne kan tilby deg. Det er nemlig stor konkurranse og kamp om kundene, så det kan bli en ytterst fordelaktig opplevelse for deg.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser