MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Har du undersøkt dine muligheter for samlelån?

Hvis du som låntager har lån hos flere forskjellige låneselskaper, så kan det i mange tilfeller være en god ide å se på de muligheter, du har til rådighet innenfor samlelån. Du vil ofte oppleve mange fordeler i denne forbindelse. Dog bør du alltid sammenligne din nåværende situasjon med de mulighetene som du har. Som med alle andre typer av lån, så er det noen områder hvor du må holde et ekstra øye våkent, slik at du unngår å ende i en uønsket eller langtrukken situasjon.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Hva er et samlelån?

For bedre å kunne forstå formålet og dermed de fordelene du vil oppleve i forbindelse med samlelån, så bør du vite hva et samlelån egentlig er. Helt grunnleggende er et samle lån et lån hvor du har mulighet for å tilbakebetale et antall eksisterende lån i samlet forstand. Det vil si at hvis du eksempelvis har tre mindre lån, så kan du ta opp et fjerde til å betale ned på de eksisterende tre lånene med.

Oftest vil du ha mulighet for å få en lavere rente når du besitter et større og mer langsiktig lån, fremfor et lite og kortsiktig lån. Derfor er renten altså noe som du bør overveie, da det til slutt kan komme til å spare deg for et fornuftig beløp.

Her vil et samlelån gi mening for deg

Akkurat som det er gjeldende ved andre former for lån, så er det individuelt når en bestemt lånetype vil gi mening for deg. Derfor er det god grunn til at du bør undersøke når et samlelån vil være gagnlig for deg.

Først og fremst vil et samlelån gi særlig mening for deg hvis du opplever utfordringer med å holde styr på de forskjellige kreditorene, samt de månedlige betalingene. Med et samlelån vil du kun skulle tilbakebetale en lånetilbyder.

Dessuten sier det naturligvis seg selv at et samlelån kun vil være gagnlig hvis du vil oppleve en besparelse sammenlignet med dine eksisterende lån. I denne forbindelse vil et budsjett være en god ide, da du her vil ha mulighet for å regne deg frem og tilbake. Du vil dermed hurtig kunne skape et overblikk over din nåværende situasjon, og du vil tydelig kunne se hvordan du skal fordele ditt månedlige beløp, slik at du alltid vil oppleve overskudd.

Dette bør du overveie, innen du tar opp et samlelån

Innen du beslutter deg for å ta opp ditt samlelån, så er det viktig at du vurderer hvilke behov som ligger til grunn for ditt ønske om samlelån. Er det grunnet uforutsette og plutselige oppståtte utgifter, eller er det fordi du ønsker å ha et større rådighetsbeløp tilgengelig om måneden?
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser