MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Forbrukslån til studenter

Alle som har prøvd å skulle leve på et studentlån og stipend vet nok at det ikke alltid er noen dans på roser. Man skal jo ha et sted å bo, man skal ha mat på bordet, man skal ha råd til skolebøker, og man vil da også gjerne kunne ha det bare en smule gøy nå og da. Problemet er bare at de småbeløpene en mottar i måneden ikke rekker særlig langt hvis man skal dekke alle disse utgiftene. Man kan naturligvis ta en jobb ved siden av studiene, men det er enklere sagt enn gjort, for det er mangel på studentjobber, og dessuten er det ikke alle som kan holde ut 8 timers undervisning, etterfulgt av lekser og så endelig en jobb. Men hva kan man så gjøre som fattig studerende? Man kan overveie at ta opp et forbrukslån som kan hjelpe en med å dekke de mange utgiftene. Mange studerende tror at det er en umulig oppgave å få et forbrukslån når man har studielån og stipend, men slik er det faktisk ikke. Det handler bare om å lete på det rette stedet.

Her er de 2 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.
Mileni
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 8 / 10

10.000 - 500.000 kr.
12 - 180 mnd
14.52%
20 år
Få personlig veiledning i låneprosessen
Få et lån tilpasset dine behov
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 65.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 14.52 % Kostnad: 25.017 kr. Totalt tilbakebetalt: 90.017 kr.

Se et overblikk over alle Lånegivere her

Hvilke lån kan en student få?

Når man er ung student, så har man akkurat som alle andre voksne mennesker rett til å ta opp gjeld. Man er fylt 18 og har derfor alle de samme rettighetene som enhver annen nordmann. Man skal dog ikke regne med å få banken med på et lån, for det er ikke mye sikkerhet å finne hos en student. Banken vil gjerne ha utsikter til å få igjen pengene, og derfor krever de at man har en stor inntekt eller noe man kan stille som sikkerhet. De færreste studerende eier eget hus eller bil, så det er ikke noen å sette som sikkerhet for låne hvis man svikter på avbetalingene. Så forbrukslån i banken kan man godt bare blåse i. Det betyr dog ikke at man er helt fortapt, for studerende har adgang til en type lån som ingen andre har. Nemlig studentlånet. Det er et lån man tar hos det offentlige hver eneste måned og som kan gi litt mer råderom i økonomien. Man har opprettet studentlånet slik at unge mennesker kan gjennomføre deres studier uten å skulle bekymre seg for mye om økonomien eller manglende studentjobber. Man kan dog ikke låne uendelige mengder penger, så det kan være bruk for litt mer nå og da. Det er her hurtiglånet kommer inn i bildet. Hurtiglån kan man ta opp, også selv om man bare er en fattig student uten sikkerhet. Rentene er naturligvis til å ta og føle på, men hvis man mangler de siste hundre kronene til en bok for studiet, så kan det være en riktig smart løsning. Det er naturligvis ikke gøy å skulle ta opp gjeld i så ung alder, men mange studenter får til slutt gode jobber, med gode lønninger etter studiet, så det er slett ikke så farlig sett fra det perspektivet. Så lenge man ikke låner mer enn man har råd til å betale i avdrag, så er forbrukslån til studenter en ganske god løsning hvis økonomien i en periode er stram.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

Les me rom våre betinigelser