Lån penge billigt online på Morebanker
MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.

Boliglån og lån til oppussing

Enten du skal søke om boliglån, refinansiere boliglån eller søke om lån til oppussing bør du uansett sammenligne tilbud fra flere banker.

- -Skal du søke om boliglån?

Et boliglån, eller huslån som noen kaller det, er kanskje det største lånet nordmenn flest tar opp. Det er mye å tenke på når du skal ta opp et boliglån, som for eksempel effektiv rente, nominell rente, gebyrer og andre kostnader. Når du har bestemt deg for å kjøpe bolig og er klar til å søke om lån, bør du også tenke på om du vil ha fast rente eller flytende rente. Hvor mye du kan låne avhenger blant annet av din økonomi og boligens verdi. Du kan også søke om å refinansiere boliglånet, altså flytte boliglånet til en annen bank.

Du kan også søke om å øke boliglånet ditt for å pusse opp huset ditt. Dette ansees av bankene som også boliglån fordi du bruker pengene på boligen og boligens verdi øker. Dermed blir også prisen høyere når du skal selge boligen. Det er mange måter å søker boliglån på, blant annet tilbyr store banker i Norge som DNB, Nordea og Sparebanken alle boliglån. Vi anbefaler at du ser på de største aktørene for å se hvor mye du kan låne og lese mer om hva det kommer til å koste.notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

Les me rom våre betinigelser