MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Bank-Norwegian - er det billig?

Bank Norwegian ble opprettet i 2007. Det ble annonsert i mai, og banken ble etablert i november og har hovedkontoret som ligger på Fornebu. Norwegian Air Shuttle er 20% deleier i Bank Norwegian. Banken ble opprettet som en del av flyselskapets lojalitetsprogram.

Tine Wollebekk er administrerende direktør for Bank Norwegian. Tjenester banken tilbyr inkluderer forbrukslån, kredittkort og sparekontoer. Så man kan dermed både låne og spare penger hos denne banken, samtidig som man har muligheten til søke om et kredittkort.

- Les mer -

Oversikt over typer lån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har flere typer lån som blir tilbudt til sine kunder. Forbrukslån, lån til oppussing, lån til båt og refinansiering av smålån er det som blir tilbudt. Ved refinansieringen av små lån vil alle smålån og kreditter bli samlet til ett lån i håp om å skaffe en lavere rente.

Når det kommer til nedbetalingstid, er det to alternativer for lengde på nedbetalingstiden. Et nytt lån vil ha en nedbetalingstid på inntil 5 år, mens et refinansierings lån har en nedbetalingstid på inntil hele 15 år. Hos Bank Norwegian har man muligheten til å låne mellom 5 000 og 600 000 kroner. Dette gir en meget god fleksibilitet, og det passer da for de fleste personer.

Man kan bruke dette til hva enn man ønsker, og da kommer det godt med at man har muligheten til å velge hvor mye man trenger. Den effektive renten for forbrukslånet vil variere mellom 8,38% til 37,62%. Hvilken rente man får, kommer an på en god del faktorer.

Etableringskostnadene for forbrukslånet som blir tilbudt av Bank Norwegian ligger mellom 0 og 950 norske kroner. Ved dette lånet vil det også komme et termingebyr på 30 kroner, noe som vil være hver måned.

Søknadsprosessen for lån

Søknadsprosessen for lån hos Bank Norwegian er veldig enkel. Bank Norwegian ønsker at deres kunder skal oppleve en søknadsprosess som skal være smertefri og helt uten problemer. Her må man bare starte ved å fylle ut et par personopplysninger i søknaden.

Etter søknaden har blitt sendt inn, vil banken se gjennom søknaden og bestemme hvilket lån man kan tilby til kunden. Kunden vil deretter motta et tilbud om lånet. Hvis dette faller i smak, må man sende inn den nødvendige dokumentasjonen og signere avtalen.

Deretter vil man motta penger rett inn på kontoen. Det er et par krav til hvem som kan låne penger fra Bank Norwegian. Man må være over 23 år, ha en registrert liknet inntekt, og man kan ikke ha aktive inkassoer.

Hos Bank Norwegian vil man få svar på lånesøknaden nærmest umiddelbart. Når dokumentasjonen er sendt inn, vil det ta 0-2 virkedager før man får pengene inn på kontoen om man blir godkjent.

Funksjoner hos Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr flere forskjellige funksjoner, og refinansiering er en av dem. Her kan du samle flere smålån til et samlet lån. Dette vil gi en lavere rente, samtidig som man får kun en långiver. Forbrukerlånet Bank Norwegian tilbyr er helt uten sikkerhet. Det vil si at man ikke trenger å stille sikkerhet i egne eiendeler.

Det som er fint med Bank Norwegian er at de også tilbyr kredittkort til sine kunder. Ved bruk av dette kredittkortet vil man kunne tjene opp reisepoeng hos flyselskapet til Norwegian. På nettsiden til Bank Norwegian kan man også finne en lånekalkulator som har informasjon om hva det koster å låne, når man ser på tid og lånebeløp.

Vår opplevelse med Bank Norwegian

På nettsiden til Bank Norwegian er det utrolig enkelt å navigere seg frem til det man trenger, enten det skulle være forbrukslån, refinansiering, eller kredittkort. VI opplevde en fantastisk kundeservice og en rask søknad og godkjenningsprosess.

Man kan også finne svar på det meste man lurer på nettsidene deres. Her finner man all informasjon man trenger for å gjøre en gjennomtenkt beslutning til å ta opp et lån. Vi opplevde ikke noen problemer da vi gikk gjennom søknadsprosessen med Bank Norwegian.

Konklusjon

Bank Norwegian har mange funksjoner som man kan benytte seg av, avhengig av hvilket behov man har. Søkeprosessen er veldig enkel og rask, noe som gjør tilbudet mer attraktivt. Nettsiden har all informasjonen man trenger, og hvis man tar en titt, så kan man se at det kan være løsningen man trenger!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

Les me rom våre betinigelser