Lån penge billigt online på Morebanker

Låneberegner

Beregn nedenfor hvor mye du skal avbetale på ditt lån hver måned. Angi hvor mye du skal låne (inkl. stiftelsesomkostninger), den årlige renten i prosent, samt hvor lang løpetid ditt lån er på. Basert på dette beregner vi hva du skal betale hver måned, samt hvor mye du ender opp med å ha betalt i rente over hele perioden for ditt lån.


Hvor mye vil du låne?
Kr.
Rente i prosent
%
Løpetid
Måneder
Stiftelsesomkostninger.
Kr.
spinner
Beregner lån...

Med Morebankers låneberegner kan du beregne hvor mye du skal betale av på ditt lån hver måned og dermed skape oversikt over ditt budsjett. Denne låneberegneren har vi utviklet for å hjelpe deg med å ta din beslutning på bakgrunn av fakta og tall, fremfor anelser og salgsteknikker.

Hvis du allerede har et lån, så kan du regne ut hva det kommer til å koste deg å ha over hele løpetiden og hvor mye du mangler å betale av på ditt lån.

LÅNEBEREGNERENS FIRE PARAMETERE

For å beregne et lån via Morebankers låneberegner må du taste inn disse fire opplysningene:

  • Hvor mye vil du låne?
  • Den månedlige rentesatsen
  • Løpetid på lånet
  • Stiftelsesomkostninger ved oppstart av lån

Hvis du allerede har et lån, så kan du med låneberegneren få en klar og tydelig oversikt over hva det kommer til å koste deg gjennom lånets løpetid. Har du ennå ikke valgt lån, så kan du få kartlagt den økonomiske konsekvensen av å forkorte eller forlenge lånets løpetid.

Bruk denne låneberegner til å beregne avdrag på lånet ditt

Når du har trykket Beregn, så vil en boks komme frem med de viktigste opplysningene. Her angis den månedlige ytelsen, altså hvor mye penger du skal betale av på lånet hver måned. Du kan også se Renter totalt - hva renterne løper opp i under hele lånets løpetid altså. Totalen svarer til det lånte beløp, samt renter og stiftelsesomkostninger sammenlagt.

Dessuten viser låneberegneren en månedsoversikt, lengden av denne oversikten svarer til den inntastede løpetiden og forteller deg hva ditt lån vil koste deg hver eneste måned. I månedsoversikten finner du også oversikt over rentebetalingen og det tilsvarende avdraget for hver måned.

Vi har utviklet en låneberegner som vi er veldig stolte av, og vår låneberegner kan brukes til alle typer lån, herunder sms lån, forbrukslån, hurtiglån, bank, og sågar kredittforeningslån – dvs. den fungerer også for boliglån og beregner så lenge lånet er fast forrentet (les mer lenger nede).

Når du bruker en låneberegner, så får du et bedre overblikk over hva du skal betale per måned og hva du reelt betaler for å låne samlet sett. Bruk låneberegneren, og beregn hva det koster å låne pengene dvs. årlig prosentsats. Et lån koster en ytelse hver måned, som kan være relevant å sammenligne når du kikker på forskjellige lån. Men det er minst like interessant å kikke på de samlede omkostningene ved lånet i hele lånets løpetid og som sier noe om hvor mye du skal betale långiver for å låne pengene i en gitt periode.

Så leter du etter det beste lånene til deg, så skal du altså finne det lånet som har en månedlig ytelse du kan betale, og som samlet sett er billigst. Den månedlige ytelsen, som du er villig til å betale, skal naturligvis passe den faste inntekten du har.

Hos oss kan du sammenligne forskjellige lån innen du bestemmer deg for ett av dem. Hvis du velger å sammenligne lånene mot hverandre, så er det viktig at du husker å inkludere alle omkostningene ved lånet i beregningen. Dette kan godt være vanskelig da de forskjellige lånetilbudenee kan være vanskelige å gjennomskue i henhold til deres forskjellige typer gebyrer og omkostninger.

Hurtiglån – herunder andre hurtige typer lån og kreditter – er en bransje hvor man skal se seg godt om før man lander på sitt valg. Man skal vurdere hvorvidt man står overfor et lån som passer til ens livssituasjon og inntekt blant annet. Derfor forsøker Morebanker å besvare alle ofte stilte spørsmål. Finn hjelp og gode råd under menypunktet ”Begreper”, hvor vi forklarer alle sentrale begrep og uttrykk som du skal bruke for å velge det rette lånet og få mest ut av vår låneberegner.

Skal du kjøpe bolig, så kan du også bruke vår beregner. Eneste forskjellen er at man i forbindelse med kjøp av bolig oftest tar opp et lån i en kredittforening, hvor den månedlige ytelsen som regel er fast (hvis det er et lån med fast rente), men hvor det i starten betales flere renter enn avdrag.

Er du i tvil om du skal velge et lån med fast eller variabel rente? Du kan selvfølgelig bruke vår låneberegner til å beregne omkostningene ved variabelt forrentede lån, men kun så lenge du kjenner renten. Så har du et realkredittlån med variabel rente, hvor renten er låst fast i fem år, kan du bruke beregneren, men altså kun maksimalt 5 år fremover i tid.

Det finnes mange forskjellige låneberegnere på markedet, og de har typisk et forskjellig fokus. Noen fokuserer på billån, andre på realkredittlån. Det finnes også låneberegnere som fokuserer på banklån og forbrukslån.

Hvis du gjerne vil beregne renter, årlig prosentsats og ytelser på et realkredittlån, så kan vi anbefale deg å lese mer på Realkreditt Norge sin hjemmeside.

Er det derimot et billån du er interessert i å se nærmere på, så kan vi anbefale deg å ta en nærmere kikk på FDMs hjemmeside. Utover å tilby deg en låneberegner, så kan du gjennom FDM faktisk også søke om et billån. Dette er mulig, da FDM samarbeider med Lån&Spar. Så om du tar opp billånet gjennom FDM, så er det faktisk Lån&Spar du tar opp lånet hos.

Det er ikke kun realkredittselskapene og Bileiernes bransjeorganisasjon FDM som tilbyr låneberegnere. Det gjør pengeinstituttene i mange tilfeller også. En av de bankene som tilbyr en veldig fornuftig låneberegner er Nordea. Nordea har fokus på dine muligheter for å låne hvis du har en friverdi, da eksempelvis din eierbolig. Som oftest kan du oppnå noen ganske gunstige vilkår hvis banken kan få sikkerhet for lånet gjennom fast eiendom.

notifyImg

Tast inn din e-post og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsett uten inntastning av e-post

Betingelser